Zoeken naar hoorn enkhuizen stoomtrein

 
hoorn enkhuizen stoomtrein
hoorn enkhuizen - Video impressie van een vaartocht op de Egberdina.
In een aantal arrangementen kan je ook een mooi vaardoel plannen: een leuke haven, rondleiding, teambuilding, stadswandeling, museum, palingrokerij, zeil-workshop, VOC-replica, de Marker Wadden etc. Onderstaande prijzen zijn voor een groep van 35 personen. Volg de links! Ook voor individuele inschrijvingen. Meestal verhuren we de Egberdina excusief aan grotere groepen, maar we hebben ook verschillende tochten voor individuele inschrijving. Kom alleen, samen met je vriend of vriendin of met een klein groepje, en ga een dagje zeilen met de Egberdina voor een schitterende belevenis. Video impressie van een vaartocht op de Egberdina. Wilt u meer informatie over de Egberdina, over beschikbaarheid of prijzen, bel of mail met uw schipper en gastheer Wouter van Dusseldorp.: Tel 06 51 164 509, E-mail wouter@egberdina.nl. Ligplaats Egberdina Hoorn. De Egberdina heeft een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in Hoorn, bij de Scheepsjongens van Bontekoe. Het laatste nieuws van de Egberdina vindt u op onze Facebookpagina.: copyright 2015-2020 Egberdina. Privacy en Cookie Beleid Sitemap. Webdesign by 1place4ads.
Ook grootste stoomlocomotief in Hoorn, Bello Festival kan be. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
Het geheel is het hele weekend als pendeltrein Hoorn Enkhuizen een van de attracties van het Bello Festival, waarmee de 50-jarige Museumstoomtram Hoorn-Medemblik uitpakt als nooit tevoren. De rit van Rotterdam naar Hoorn is een voorproefje voor wat West-Friesland dit weekend te wachten staat.
adwords hoorn
Museumstoomtram Hoorn Medemblik ANWB Tickets met korting.
Een dagje uit door de historische driehoek Enkhuizen Medemblik Hoorn. 1/2 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. 2/2 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Maak de spannendste tijdreis met boot en stoomtram. De reis begint, in Enkhuizen, met een boottocht over het IJsselmeer met het grote museumschip de Friesland.
funda hoorn
Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot! Hoorn Museumstad.
Kolen stoken in de locomotief en verkleden als Ot en Sien kan tijdens de Stoomsafari. Alles voor een prijs! Vertrektijden Hoorn: 11.00 uur en 13.30 uur, Vertrektijden Enkhuizen: 11.00 uur en 15.00 uur. Prijzen: dagkaart volwassenen 1970, kinderen 4-12 1470, gezinskaart 61, exclusief enkele reis NS Hoorn-Enkhuizen v.v. Spannendste Tijdreis in de zomervakantie: 23 juli-21 augustus Reizen volgens een uitgebreide dienstregeling met stoomtram en boot door de Historische Driehoek. In deze periode is bovendien een ritje in een historische autobus naar het Stoommachinemuseum, Imkerij de Bijenstal en kasteel Radboud mogelijk. Zelf de post en de goederen sorteren in de stoomtram. Kolen stoken in de locomotief en verkleden als Ot en Sien kan tijdens de Stoomsafari. Alles voor een prijs! Beleef het allemaal tijdens het spannendste dagje uit van de zomervakantie. Vertrektijden Hoorn: 11.00 uur en 13.30 uur, dinsdag, woensdag en donderdag tevens om 10.00 uur. Vertrektijden Enkhuizen: 11.00 uur en 15.00 uur. Vertrektijd Medemblik dinsdag, woensdag, donderdag om 11.50 uur. Prijzen: dagkaart volwassenen 1970, kinderen 4-12 1470, gezinskaart 61, exclusief enkele reis NS Hoorn-Enkhuizen v.v. 12-03-2020 164300: Museum gesloten t/m 28 april. 20-02-2020 203000: Telekids expo en boek in Hoorn.
kappers hoorn
Stoomtram Hoorn-Medemblik VVV Hart van Noord-Holland.
Luister naar de cadans van de wielen, hoor hoe de stoom sist en voel hoe de houten wagens door het eeuwenoude Westfriese landschap slingeren. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Tussen Medemblik en Enkhuizen vaart het museumschip over het IJsselmeer.
loodgieter hoorn nh
Stoomtram Hoorn-Medemblik. Het spoorlijntje van Bello.
Op het station van Hoorn is al het historische materieel van dichtbij te bekijken en kun je instappen voor een leuk treinreisje met de stoomtrein. Adres en bezoekers informatie. Adres: Van Dedemstraat 8. Postcode en plaats: 1624 NN Hoorn. Telefoon: 31 0229 214862.
taxi in hoorn
Stoomtram Hoorn Medemblik Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Onderweg stopt de trein op een aantal authentieke stationnetjes, waar je even rond mag kijken en meer leert over de stoomtrein. De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de gewone trein.
online marketing hoorn
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Bestel tickets met 3, korting 13 reviews DagjeWeg.NL.
Prijs geldt voor een enkele reis met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik of omgekeerd. Het tarief voor kinderen geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar. Ook mogelijk: maak een rondrit via Enkhuizen met stoomtram, museumschip en/of trein! Bekijk alle tarieven en mogelijkheden op de website.
makelaar hoorn
Stoomtram Hoorn-Medemblik, Dagtocht naar Hoorn met boot en stoomtram: bespaar 54% in Hotels Uitjes via Social Deal.
Overzicht Stoomtram Hoorn-Medemblik. 088 205 05 05. Bereikbaar tot 2300: uur. Dagtocht naar Hoorn met boot en stoomtram. Dagtocht van Enkhuizen via Medemblik naar Hoorn met het indrukwekkende museumschip Friesland en met de stoomtram: een historisch uitje voor jong en oud.
boekhouder hoorn
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.
Al met al een drukke jaarafsluiting voor de 280 vrijwilligers in het museum. De zeven stoomlocomotieven van de Museumstoomtram legden in 2008 zo'n' 13.500 kilometer af tussen Hoorn en Medemblik. De oude machines doen het nog best: alle stoomtramritten tussen Hoorn en Medemblik werden zonder technische problemen uitgevoerd. De blauwe locomotief 5 Enkhuizen uit 1929 nam daarbij het grootste deel 6.286 kilometer voor haar rekening.
tandarts hoorn
StoomSneltrein op weg naar Hoorn, Enkhuizen Medemblik Medemblik Actueel.
Dat wordt gevierd tijdens het Bello Festival op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Het Langste Historische Vervoersevenement van Nederland zal plaatsvinden tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Tussen Hoorn en Medemblik rijdt ieder uur een historische stoomtram van het rijdende museum.
werkkleding hoorn
De Spannendste Tijdreis per Stoomtram en Boot, Museumstoomtram TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Ga mee met de stoomtram en boot en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of neem een kijkje in de Tulpenkassen om vervolgens met de stoomtram door de bollenvelden te rijden. Enkhuizen, Hoorn en Medemblik delen samen meer dan 2000 jaar geschiedenis.
restaurant enkhuizen

Contacteer ons