Resultaten voor stoomtrein enkhuizen hoorn

 
stoomtrein enkhuizen hoorn
enkhuizen hoorn - Een onvergetelijke dagtocht onder zeil.
Maar we maken ook met alle plezier een programma op maat voor jouw wensen. In een aantal arrangementen kan je ook een mooi vaardoel plannen: een leuke haven, rondleiding, teambuilding, stadswandeling, museum, palingrokerij, zeil-workshop, VOC-replica, de Marker Wadden etc. Onderstaande prijzen zijn voor een groep van 35 personen. Volg de links! Ook voor individuele inschrijvingen. Meestal verhuren we de Egberdina excusief aan grotere groepen, maar we hebben ook verschillende tochten voor individuele inschrijving. Kom alleen, samen met je vriend of vriendin of met een klein groepje, en ga een dagje zeilen met de Egberdina voor een schitterende belevenis. Video impressie van een vaartocht op de Egberdina. Wilt u meer informatie over de Egberdina, over beschikbaarheid of prijzen, bel of mail met uw schipper en gastheer Wouter van Dusseldorp.: Tel 06 51 164 509, E-mail wouter@egberdina.nl. Ligplaats Egberdina Hoorn. De Egberdina heeft een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in Hoorn, bij de Scheepsjongens van Bontekoe. Het laatste nieuws van de Egberdina vindt u op onze Facebookpagina.:
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.
Al met al een drukke jaarafsluiting voor de 280 vrijwilligers in het museum. De zeven stoomlocomotieven van de Museumstoomtram legden in 2008 zo'n' 13.500 kilometer af tussen Hoorn en Medemblik. De oude machines doen het nog best: alle stoomtramritten tussen Hoorn en Medemblik werden zonder technische problemen uitgevoerd. De blauwe locomotief 5 Enkhuizen uit 1929 nam daarbij het grootste deel 6.286 kilometer voor haar rekening.
reclamebureau Hoorn
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Hoorn Cultuur Hoorn.
Op bepaalde dagen rijdt tevens een historische autobus tussen de stations Opperdoes en Medemblik. Voor vertrek en na aankomst kan gratis worden deelgenomen aan een bijzondere ontdekkingstocht naar het vuur in de locomotief, de goederen en post die verzonden moeten worden en de grote stoere locomotieven in de werkplaats. Deze Stoomsafari is een belevenis voor jong en oud. Op zaterdagmiddag en op een aantal middagen in juli en augustus organiseert de Museumstoomtram het korte programma Stoomtram 1926, dat begint met een ontdekkingstocht langs de collectie stoomtrams in Hoorn. Aansluitend maken we een korte stoomtramrit naar Wognum en terug met de historische houten rijtuigen en goederenwagens uit de collectie. Gedurende een aantal avonden rijden de speciale Avondstoomtrams en Candlelight Expressen. Voor een echt bijzondere en romantische avond uit komt u dineren in de stoomtram. Op iedere tram en boot is een hapje en een drankje verkrijgbaar. In onze dienstregeling vindt u de dagen en tijden waarop de verschillende programmas worden uitgevoerd, alsmede de prijzen. Groepen vanaf 12 personen reizen met korting. Meer informatie over de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik vindt u op: www.museumstoomtram.nl / tel. Van Dedemstraat 8. 1624 NN Hoorn. Openingstijden afhankelijk van dienstregeling. museum stoomtram stoomtrein bello.
rijschool hoorn
De Spannendste Tijdreis per Stoomtram en Boot, Museumstoomtram TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Ga mee met de stoomtram en boot en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of neem een kijkje in de Tulpenkassen om vervolgens met de stoomtram door de bollenvelden te rijden. Enkhuizen, Hoorn en Medemblik delen samen meer dan 2000 jaar geschiedenis.
loodgieter hoorn
Stoomtram Enkhuizen Medemblik iMusea.nl. Stoomtram Hoorn-Medemblik iMusea.nl.
Tarieven stoomtram en/of MS Friesland p.p. Enkele reis stoomtram Hoorn Medemblik of omgekeerd 1240, 910., Enkele reis museumschip Friesland Enkhuizen Medemblik of omgekeerd 1030, 780., Enkele reis NS Enkhuizen-Hoorn of omgekeerd 490, 350., Retour stoomtram Hoorn Medemblik dagkaart 21.00 1580.,
slotenmaker hoorn
Stoomtram Hoorn-Medemblik, Dagtocht naar Hoorn met boot en stoomtram: bespaar 54% in Hotels Uitjes via Social Deal.
Rijd vervolgens met een originele stoomtram van Medemblik naar Hoorn over de lokaalspoorweg uit 1887. Een historisch avontuur voor jong én oud! Ook geldig in het weekend. Beleef een leuke dag uit met het hele gezin. Grote kleine letters. Geldig vanaf moment van aankoop t/m 17 nov 2018. 7 dagen per week geldig, afhankelijk van de dienstregeling klik hier voor de dienstregeling. De boot vertrekt om 10.40 uur vanaf Tritondam 5 in Enkhuizen tegenover NS-station.
incassobureau hoorn
Stoomtram en Boot Historische Driehoek Tickets Holland.
De trein en de boot zijn rolstoeltoegankelijk wanneer de gast in staat is de trein zelfstandig in te komen en de rolstoel opvouwbaar is. Het gaat hierbij om vier treden. Mocht u het Zuiderzeemuseum bezoeken, dan bevelen wij altijd deze mooie route aan. We verkopen de route zelf niet, maar voor meer info, kunt u de website bezoeken. De historische trein neemt u in stijl mee op een reis terug in de tijd. Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn drie zeer fotogenieke steden.
slotenmaker hoorn
Stoomtram Hoorn Medemblik Korting 2018 Uitmetkorting.nl.
Onderweg stopt de trein op een aantal authentieke stationnetjes, waar je even rond mag kijken en meer leert over de stoomtrein. De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de gewone trein.
slotenmaker hoorn
StoomSneltrein op weg naar Hoorn, Enkhuizen Medemblik Medemblik Actueel.
Dat wordt gevierd tijdens het Bello Festival op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Het Langste Historische Vervoersevenement van Nederland zal plaatsvinden tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Tussen Hoorn en Medemblik rijdt ieder uur een historische stoomtram van het rijdende museum.
autorijschool hoorn
Stoomtram Hoorn Medemblik.
Stoomtram, boot en NS-trein bevinden zich op korte loopafstand van elkaar en sluiten op elkaar aan. De spannendste tijdreis kan worden uitgebreid met.: De speurtocht Stoomsafari. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. van Dedemstraat 8. 1624 NN Hoorn. Klik hier voor de dienstregeling van 2019. In de omgeving: 14km. Meer In de omgeving en Attracties. In de omgeving: 1km. Voor een stukje oud Hollandse cultuur trekt u Medemblik in. Oude huizen, smalle straatjes en pittoreske geveltjes brengen u even terug in de tijd. Krijgt u er geen genoeg van? Bezoek dan ook eens kasteel Radboud van Floris V, met haar indrukwekkende ridderzaal en torens. Maar ook prachtige musea en monumenten waaronder de laatgotische kerk de Bonifacius met prachtige gebrandschilderde ramen beschilderde pilaren en een uniek Pieter Backer orgel uit 1671 mag u niet missen. In de omgeving: 13km. Wilt u een gezellig dagje uit met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen.
hoornse makelaardij
Stoomtram Hoorn Medemblik Wandernan.
Enkhuizen boot 15, uur in Medeblik stoomtram Hoorn. Hoorn stoomtram 15, uur in Medemblik boot Zuiderzeemuseum/Enkhuizen. Hoorn en Medemblik vv. Het stukje tussen Hoorn en Enkhuizen kun je zelf met de NS doen. Vergeet dus niet je OV-chipkaart mee te nemen!
hoornse makelaardij
StoomSneltrein op weg naar Hoorn, Enkhuizen Medemblik You medemblik.
StoomSneltrein op weg naar Hoorn, Enkhuizen Medemblik. Stoomtram ontmoet StoomSneltrein Foto: Rein Korthof. Bello Festival 7 8 juli langste vervoersevenement van Nederland. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik bestaat 50 jaar! Dat wordt gevierd tijdens het Bello Festival op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Het Langste Historische Vervoersevenement van Nederland zal plaatsvinden tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Stoomtram, boot en StoomSneltrein. Tussen Hoorn en Medemblik rijdt ieder uur een historische stoomtram van het rijdende museum. Drie keer per dag vaart MS Friesland uit 1956 tussen Medemblik en Enkhuizen. De reis van in totaal 60 kilometer door de Historische Driehoek is compleet dankzij de speciale StoomSneltrein, die speciaal tijdens dit weekend rijdt tussen Hoorn en Enkhuizen 3x per dag. De StoomSneltreinen worden gereden door de stoomlocs 011075 en 65018 van de Stoom Stichting Nederland uit Nederland. Eerstgenoemde is met 25 meter lengte en gewicht van maar liefst 190 ton de grootste locomotief van Nederland. Ze kan 140 kilometer per uur halen. In totaal komen tijdens het evenement 10 stoomlocomotieven in actie. Dienstregeling, tarieven en E-tickets: www.stoomtram.nl/bellofestival. Bello Festival Enkhuizen Hoorn Langste Historische Vervoersevenement Medemblik Museumstoomtram Hoorn-Medemblik StoomSneltrein. RVC Finale Gladoren Volleybal Toernooi.
auto huren hoorn

Contacteer ons